Home

„Гален-Фарма“ ООД е фармацевтичнo предриятие, създадено през 1987г. към „Аптечно предприятие“ Пазарджик. През 1998 г. предприятието е раздържавено от Министерство на Промишленоста и стана 100% частна собственост. В стремежа си да бъде една от най-успешните компаний „Гален-Фарма“ ООД съчетава традициите на българската фармация със съвременната бизнес етика и корпоративната отговорност към нуждите на обществото.

Пройзводствените възможности на дружеството включват широка гама от продукти:

  • Лекарствени продукти – нестерилни: мази, течности за външна употреба и прахообразни форми.
  • Хранителни добавки и добавки към храните – капсулиране в твърди желатинови капсули, таблетиране, блистериране, прахове за перорални разтвори, перорални течности, течни билкови екстракти, тинктури за перорално приложение, прахообразни в сашета и други.
  • Козметика – Производство на кремове и пудри, билкови мехлеми и емулсии, прахообразни в сашета, лосиони, микстури и други. Ние произвеждаме и дистрибутираме нашата продукция според изискванията на Добрата Производствена Пактика/GMP/

„Гален-Фарма“ООД е сертифицирана по:

  • GMP ДОБРА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА
  • ISO 90012008 – система за управление на качеството – разработване и производство на лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични продукти.
  • ISO 22000: 2005 – Система за управление на безопасността на храните

Компанията вече 30 години работи с грижа за здравето на хората.

Качествен Контрол

На 27 април 2009г в Международната Женевска Бална зала в Швейцария “Гален – Фарма “ООД е наградена от B.I.D.(Business Initiative Directions) с престижната награда и сертификат в Златна категория, лично връчени от г-н Jose E. Prieto –изпълнителен президент на B.I.D.Century International.
Quality ER Award се присъжда на конпанията за корпоративни постижения, тя е признание за управление, качество, иновации, отлично свършена работа, работа с клиенти и престиж. Century International Quality ERA награда в областта на Бизнес Иновациите се присъжда като признание на онези компании или организации от различни държави по цял свят, които разширяват своята репутация и позиции чрез въвеждане на нови качествени модели. Наградат а насърчава приноса на компании и организации към качеството, продължително подобрение и клиентско задоволство, както и подобряване на връзките с работодателите, доставчиците и всички, свързани с готови продукти.