Прахообразни

Сяра пречистена 50гр.
Салицилова киселина 10гр.
Салицилова киселина 25гр.
Амониев хлорид 20гр.
Магнезиев сулфат 30гр.
Сулфатиазол 5гр.
Калиев перманганат 10гр.